Companii

Un avion Blue Air de pe ruta Cluj - Dublin a aterizat la Bratislava, pentru verificări suplimentare

Un avion Blue Air de pe ruta Cluj - Dublin a aterizat la...

Autor: Departamentul Economic

31.10.2018, 12:46 231

O aeronavă de tip Boeing 737-800 ce opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj - Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora României), iar după aproximativ o oră de zbor comandantul a solicitat aterizarea aeroportul Bratislava, pentru verificări suplimentare, informează compania. 

Decizia comandatului a fost luată ca măsură de precauţie, în urma activării unor senzori la bordul avionului YR-BMP, care au indicat o posibilă depresurizare a cabinei. Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situaţie şi a activat măştile de oxigen conform procedurilor standard. Pasagerii au fost cooperanţi cu personalul navigant, precizează comunicatul.

În jurul orei 11.40, aeronava a aterizat în condiţii normale pe Aeroportul Bratislava (Slovacia).

La această oră, compania Blue Air pregăteşte o altă aeronavă cu echipaj care să preia pasagerii şi să-i transporte către destinaţia lor. De asemenea, compania le asigură asistenţă mâncare şi băuturi.

Situaţia nu a pus în niciun moment în pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului. Urmează ca imediat după finalizarea debarcării pasagerilor aeronava să fie supusă verificărilor tehnice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO