Companii

Un antreprenor din transporturi vrea să facă două hoteluri în Vama Veche şi Năvodari

Un antreprenor din transporturi vrea să facă două...

Autor: Mirabela Tiron

15.06.2017, 00:07 2317

Ion Comuşi, proprietarul compa­n­iei de transport rutier de per­soane CDI Transport Intern şi Internaţional din Ca­pitală, una din cele mai mari firme de pe piaţa de profil, cu afa­ceri de 38 de milioane de lei anul trecut, spune că are în plan dez­­voltarea a do­uă ho­teluri pe litoralul ro­mânesc, o in­ves­­tiţie de cel puţin 4 mil. euro.

„Am cumpărat tere­nuri în Nă­vo­­dari şi Vama Veche, lu­crăm la proiec­tul pentru do­­uă hote­luri în aceste sta­ţiuni. Inves­ti­ţia, pe care o estimăm la cel puţin 4 mi­lioa­ne de euro, se va face din credite ban­care“, a de­cla­rat omul de afaceri pentru ZF.  În zona de nord a litora­lu­lui, în sta­ţiu­nea Năvodari, cele mai mari in­ves­tiţii în turism au fost fă­cute de omul de afa­ceri Mohammad Murad, în complexul Phoenicia Holiday Resort.

Anul trecut, hotelierii de pe lito­ralul românesc spuneau că au avut cel mai bun sezon, cererea pentru cazare fiind în creş­tere în con­diţiile tensiunilor din Tur­cia, care au speriat turiştii.

Anual, în staţiunile de pe litoralul ro­mânesc îşi petrec vacanţa peste un mi­lion de turişti români, în cele 120.000 de locuri de cazare în unităţile turistice din judeţul Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO