Companii

Un antreprenor din auto: Ne confruntăm cu cel mai dificil an

Un antreprenor din auto: Ne confruntăm cu cel mai...

Autor: Laurentiu Cotu

28.07.2013, 10:35 389
Grupul de firme ATP Exodus, cu afaceri de 72 mil. euro în transport şi sectorul auto, controlat de omul de afaceri Mircea Cirţ din Baia Mare, a înregistrat în primul semestru vânzări în creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Compania nu a comunicat valoarea cifrei de afaceri rea­li­zată în prima parte a anului, însă a precizat că îşi menţine în con­tinuare estimările pentru anul în curs, respectiv o creştere a vânzărilor cu 10 milioane de euro faţă de anul trecut. Astfel, afacerile băimărenilor ar putea ajunge în acest an la 82 mil. euro, mai mult cu 15% faţă de anul trecut.
 
„Începutul acestui an a fost dominat de contracţii pu­ter­nice atât pe piaţa auto locală, cât şi pe cea europeană. Pri­mele trei luni au fost extrem de dificile, deşi ne-am aşteptat ca uşoa­ra revigorare economică să se reflecte pozitiv şi în in­dus­tria auto“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Cirţ, direc­torul general şi pro­prie­tarul ATP Exodus.
 
Din grupul ATP Exodus fac parte companiile ATP-Exo­dus (distribuţie piese şi ac­ce­so­rii pentru auto­vehicule), ATP Exodus&Co. (dealer au­to­rizat Mercedes-Benz şi Maz­da), ATP Exodus&AM (dea­ler au­to­rizat Opel), TTS (dea­ler au­to­rizat MAN), Elka Trans Lo­gis­tic (gestionează trans­portul in­ter­naţional de măr­furi şi flota între­gului grup ATP).
 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO