Companii

Un alt gigant din retail pariază pe online: Selgros începe să vândă pe Internet. Care este comanda minimă?

Un alt gigant din retail pariază pe online: Selgros...

Autor: Ana Maria Petcana

13.01.2014, 12:13 1877

Produsele pot fi comandate de pe website sau prin intermediul aplicaţiei disponibile în Google Play şi App Store şi sunt livrate direct cumpărătorilor, în 24 de ore. Comanda este de minim 200 de lei, iar transportul este gratuit.

"În acest moment serviciul de livrare online este disponibil în Bucureşti, Otopeni şi Corbeanca, urmând ca din al doilea trimestru al anului, prin intermediul MegaMarket.ro, produsele disponibile în magazinele Selgros să fie achiziţionate online şi în Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov. Până la finalul anului se vor acoperi toate oraşele mari", a declarat într-un comunicat Pia Krauss, directorul de marketing al Selgros Cash&Carry România.

Produsele disponibile pe MegaMarket.ro sunt din categoriile băcănie, alimente proaspete, brutărie, băuturi, îngrijirea copilului, casă şi birou, îngrijire personală, pet shop şi papetărie, gama urmând să fie extinsă şi cu produse din categoriile articole casnice şi de bucătărie, casa şi grădina, electronice şi electrocasnice şi jucării.

"Am pornit la drum alături de Selgros acum mai bine de zece ani asigurând servicii de aprovizionare pentru un număr restrâns de clienţi. Acum, când piaţa comerţului online a ajuns la maturitate, iar cum din ce în ce mai mulţi clienţi preferă să-şi facă cumpărăturile zilnice online, am regândit întreaga platformă pentru a oferi cea mai bună experienţă de cumpărături online", a arătat Remus Popa, unul dintre acţionarii MegaMarket.ro

Plata pentru produsele achiziţionate online se poate face prin intermediul cardului, atât pe website, cât şi prin aplicaţia de smartphone. De asemenea, clienţii pot plăti în numerar, în momentul livrării comenzii, sau prin ordin de plată, pentru persoanele juridice.

Supermarket-ul MegaMarket.ro este administrat de A4K SWED Concept şi comercializează exclusiv produse disponibile în magazinele Selgros Cash&Carry din România.

Firma A4K SWED Concept este deţinută în proporţii egale de Remus Popa şi Marioara Popa.

Selgros Cash&Carry România, parte din grupul elveţian TransGourmet Holding SE, are o reţea de 19 magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO