Companii

Turnul de birouri de 16 etaje din Floreasca al One United va genera venituri de 6 mil. euro din chirii. Investiţia necesară dezvoltării întregului ansamblu One Floreasca City este de 100 de milioane de euro

Turnul de birouri de 16 etaje din Floreasca al One United...

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.10.2019, 07:36 1398

Clădirea de birouri One Tower, parte a proiectului imobiliar multifuncţional One Floreasca City din Bucureşti, va fi livrată în trimestrul al patrulea din 2020, reprezentanţii dezvoltatorului estimând venituri din chirii de 6 milioane de euro.

„Pentru One Tower aşteptăm venituri din chirii de 6 milioane de euro. Până acum este închiriată în proporţie de 40% de companii din sectorul farmaceutic, companii de consultanţă sau case de avocatură. Lucrările de construcţie la One Tower sunt în grafic, proiectul urmând a fi livrat în trimestrul patru al anului următor“, a spus Victor Căpitanu, cofondator al One United Properties.

Proiectul One Tower, care se întinde pe o suprafaţă de 24.000 mp, va avea o suprafaţă închiriabilă de 23.867 mp, 460 de locuri de parcare, staţii de încărcare pentru maşini electrice şi parcare pentru biciclete.  Întregul proiect One Floreasca City se întinde pe o suprafaţă de 2,8 hectare din care 30% vor fi spaţii verzi. Proiectul va include birouri, locuinţe şi o zonă de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO