Companii

Turcii de la Anadolu livrează 5 microbuze electrice primăriei Sibiu pentru 2 milioane de euro

Turcii de la Anadolu livrează 5 microbuze electrice...

Autor: Laurentiu Cotu

27.01.2021, 00:00 185

Producătorul turc de autobuze Anadolu Automobil Rom în asociere cu bucureştenii de la Telelink Services România vor livra 5 microbuze electrice companiei de transport public a municipiului Sibiu, în cadrul unui contract de 9,9 mil. lei (2 mil. euro), finanţat din fonduri europene. 

Cele cinci microbuze electrice sunt echipate cu motoare produse de BMW, asigură o auto­nomie de 160 km pentru fiecare încărcare completă, la o viteză medie de 20 km/oră, şi au fiecare câte 24 de locuri pentru călători, din care 10 pe scaune. 

Pe lângă microbuze, au fost achiziţionate şase automate de eliberare a biletelor sau reîncărcare a abonamentelor, o staţie de încărcare a microbuzelor electrice cu încărcare rapidă şi cinci staţii de încărcare lentă, 10 validatoare pentru tichetele de călătorie, câte un sistem electronic de afişaj pentru fiecare dintre cele 6 staţii de pe linie, dispozitive pentru numărarea pasagerilor, un terminal de control al documentelor de călătorie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO