Companii

Trei constructori din Timiş, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud restaurează castelul Banffy din Cluj. Investiţia este de aproape 28 mil. lei

Lucrările pentru restaurarea castelului Banffy au fost demarate în primul semestru din 2021, iar finanţarea este reprezentată de fonduri europene.

Un contract de aproape 28 de milioane de lei a fost atribuit de Consiliul Jude­ţean Cluj către trei firme de construcţii în vederea res­tau­rării şi conservării cas­te­lului Banffy din Răscruci, comuna Bonţida. Com­pa­niile im­pli­cate sunt Cons­tructim, Rustic şi Tomo­roga Cons­truct, po­trivit informa­ţiilor dis­ponibile pe platforma de analiză a companiilor Confidas.ro.

„Perioada de exe­cu­ţie a lucrărilor este de 24 de luni, or­dinul de începere fiind dat începând cu data de 6.04.2021. Progresul fizic la această dată este de 19,5%. În această pe­rioadă se execută lucrări de către Tomoroga Construct la structura de rezistenţă a clădirilor C2 şi C3, ar­hitectura C1 – clădirea castel, res­tau­rare lemn, hidroizolaţii fundaţii, ins­talaţii. Lucrările aferente celorlalte două firme (asociaţi) conform grafi­cului vor fi executate pe durata anului 2022“, spun reprezentanţii biroului de presă al Consiliului Judeţean Cluj.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.