Companii

TRANZACŢIE. Scandia Food, cel mai mare producător de conserve din România, a cumpărat producătorul de mezeluri Agra’s din Alba cu afaceri de peste 100 mil. lei. Pentru Scandia aceasta este o a doua tranzacţie în decurs de doar câteva zile, după ce recent compania a anunţat achiziţia fabricii de produse congelate Ron’s Land Green

Producătorul Agra’s are aproape 300 de angajaţi şi procesează lunar circa 200 de tone de carne în fabrica din Oarda (Alba), conform datelor recente.

Producătorul Agra’s are aproape 300 de angajaţi şi procesează lunar circa 200 de tone de carne în fabrica din Oarda (Alba), conform datelor recente.

Autor: Cristina Roşca

18.10.2021, 19:30 1656

♦ ZF a scris încă de la începutul anului că se negociază vânzarea mai multor producători români din industria cărnii, unul dintre ei fiind Angra’s din judeţul Alba, un business antreprenorial deţinut de Dan Sărmăşan şi Ligia Sanda Stîncel.

Grupul Scandia Food, cel mai mare producător de conserve din România, a cumpărat integral produ­cătorul de mezeluri Agra’s din judeţul Alba, o companie antre­pre­norială cu afaceri de 102 mil. lei anul trecut, spun sursele ZF. Până la închiderea ediţiei, repre­zentanţii Scandia nu au răspuns solicitării privind acest acord ce va ajunge pe masa Consiliului Concurenţei pentru aprobare. Oficialii Agra’s nu au dorit să comenteze.

Vânzătorii sunt Dan Sărmăşan şi Ligia Sanda Stîncel, cei care au şi fondat businessul, potrivit datelor de pe platforma de analiză a companiilor confidas.ro. Ei deţin Agra’s în mod egal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO