Companii

Tranzacţie pe piaţa hotelieră : Alpha Real Estate Services, membră a Alpha Bank Group, a vândut trei hoteluri emblematice din centrul Bucureştiului - Hotel Venetia, Hotel Central şi Hotel Opera către Zeus International Group

Tranzacţie pe piaţa hotelieră : Alpha Real Estate...

Autor: Roxana Rosu

25.03.2021, 09:58 801

Compania Alpha Real Estate Services (ARES), membră a Alpha Bank Group, a vândut trei hoteluri emblematice din centrul Bucureştiului - Hotel Venetia, Hotel Central şi Hotel Opera către Zeus International Group, într-o tranzacţie transfrontalieră de tip share deal.

Vânzătorul a fost asistat în tranzacţie de avocaţii de la PeliPartners, echipa fiind condusă de Carmen Peli şi le-a inclus pe Andreea Cărare (Senior Associate) şi Delia Catrina (Associate).

“Suntem foarte încântaţi că am avut ocazia să contribuim la această tranzacţie pentru clientul nostru Alpha Group şi să asistăm la energizarea optimismului investitorilor străini în ceea ce priveşte activele hoteliere de calitate” a menţionat Carmen Peli, Partner and Head of Corporate M&A la PeliPartners.

Clădirea Hotelului Veneţia, aflată lângă Parcul Cişmigiu,  este monument istoric şi a fost construită în anul 1920, pentru a fi cămin de studenţi, iar din anul 2000 a fost transformată în hotel. Unitatea este clasificată la 4 stele şi are 50 de camera.

Hotelul Central, clasificat tot la patru stele, şi hitelul Opera, de trei sele, se află în centrul Capitalei, pe strada Ion Brezoianu.

Alpha Real Estate Services SRL, subsidiara a Alpha Astika Akinita AE companie membra a Alpha Bank Group, a fost infiintata in anul 1998 si ofera o gama larga de servicii specializate in domeniul imobiliar incepand cu anul 2013.

În portofoliul companiei se află proiectele rezidenţiale Asmita Gardens, Poseidon Residence, Cordia Parcul Privighetorilor, GreenVista Residence, Doamna Ghica Plaza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO