Companii

Tranzacţie pe piaţa jocurilor de noroc din România. Novalpina Capital, cu sediul la Londra, a preluat integral grupul MaxBet, într-o tranzacţie estimată de ZF la 250 mil. euro

Tranzacţie pe piaţa jocurilor de noroc din România....

Autor: Roxana Rosu, Roxana Petrescu

02.07.2021, 00:05 390

♦ Max Bet SRL şi Max Bet Jocuri electronice au avut în 2020 o cifră de afaceri cumulată de 234 mil. lei, la jumătate faţă de rezultatele din 2019.

Fondul de investiţii Novalpina Capital, cu sediul la Londra şi prezent în sectoare precum healthcare, B2B, software şi jocuri de noroc, a cumpărat MaxBet România intrând oficial pe piaţa locală de jocuri de noroc.

Potrivit unor surse din piaţă citate de ZF, valoarea tranzacţiei este de 250 mil.  euro. „Vrem să inovăm, să ne extindem atât geografic, cât şi digital. Această tranzacţie coincide cu noi investiţii care ne permit să continuăm să creştem. Vorbim despre investiţii substanţiale pentru a dezvolta o companie într-un mod durabil şi responsabil“, a declarat Ioana Bazavan, director general al MaxBet România. Înfiinţată în 2002, Maxbet România are 1.400 de angajaţi şi 117 localuri în 15 oraşe, se arată într-un comunicat al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO