Companii

Tranzacţie pe piaţa de HR: italienii de la firma de recrutare Humangest au preluat rivalul românesc IHM Total Consult

Tranzacţie pe piaţa de HR: italienii de la firma de...

Autor: Adelina Mihai

04.10.2019, 07:00 416

Humagest Group, o companie de recrutare italiană cu afaceri anuale de 25 de milioane de lei în România, a cumpărat firma românească IHM Total Consult, cu venituri de peste 100 de milioane de lei în 2019. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

Grupul italian de recrutare şi muncă temporară Humangest, care a intrat pe piaţa locală în 2007, a cumpărat firma românească IHM Total Consult, un furnizor de servicii de muncă temporară, recru­tare, selecţie, adminis­trare de personal şi salarizare.

„Achiziţia IHM conduce la dezvoltarea operaţiunilor SGB Humangest în România şi la creşterea cifrei de afaceri la 25 de milioane de euro, plasând compania pe locul 4 în topul furnizorilor de servicii de muncă temporară şi resurse umane de pe piaţa românească, conform rezultatelor financiare raportate pentru 2018. Achiziţia completează, totodată, experienţa şi rezultatele grupului italian în furnizarea de servicii de muncă temporară, recrutare, administrare de personal şi salarizare”, susţin reprezentanţii companiei. Achiziţia a fost aprobată de Consiliul Concurenţei din România la începutul acestui an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO