Companii

Tranzacţie imobiliară. Producătorul german de cablaje Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 mp de birouri în Vox Technology Park Timişoara

În 2020 pentru birourile Vox Technology Park s-au semnat contracte pentru o suprafaţă totală de peste 6.300 mp de birouri.

În 2020 pentru birourile Vox Technology Park s-au semnat contracte pentru o suprafaţă totală de peste 6.300 mp de birouri.

Autor: Bogdan Alecu

12.01.2021, 00:05 705

Producătorul german de cablaje şi sisteme electrice pentru industria auto Kromberg & Schubert  a închiriat 2.000 de metri pătraţi de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timişoara.

Kromberg & Schubert este unul dintre cei mai mari producători de componente auto prezenţi în România, cu trei fabrici în Arad, Sibiu şi Timiş, şi un centru de excelenţă şi dezvoltare în Sibiu. Compania are peste 3.500 de angajaţi în România.
„Am semnat anul trecut un contract pe o durată de şapte ani, deci vom continua să ne dezvoltăm în România“, a declarat Marius Petrică, director comercial în cadrul Kromberg & Schubert România Ti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO