Companii

Topul celor mai importante 10 evenimente din turismul românesc în acest an

Christian Edouard Heinzmann, CEO Tarom

Christian Edouard Heinzmann, CEO Tarom

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2013, 00:06 371
De la schimbarea sistemului de taxi la aeroportul din Otopeni şi îmbarcarea primilor turişti pe vase de croazieră din portul Constanţa la cel mai tragic accident în care şi-au pierdut viaţa români aflaţi în vacanţă în Muntenegru.
 
 
1. Reorganizarea sistemului de taxi de la aeroportul Henri Coandă.
 
Cel mai mare aeroport din ţară, Henri Coandă (Otopeni), a schimbat în februarie anul acesta modul de organizare a taxiurilor, oferind acum acces pe estacada din faţa terminalului sosiri taxiurilor chemate la comandă de pasageri, cu tarif de 1,39 lei pe kilometru. Sistemul a fost schimbat la aproape şase luni după ce o studentă japoneză şi-a pierdut viaţa (15 august 2012), fiind acostată chiar din aeroportul Otopeni de un tânăr care şi-a oferit ajutorul în găsirea unui taxi. Ziarul Financiar a scris de la nefericitul incident peste 20 de articole în care sublinia modul deficitar de organizare a taxiurilor, pasagerii fiind obligaţi să tragă de bagaje în plină stradă pentru a putea găsi un taxi cu tarif de 1,39 lei pe kilometru.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO