Companii

Top zece companii care angajează în această toamnă. Cei mai căutaţi candidaţi sunt cei din domeniul IT

Top zece companii care angajează în această toamnă....

Autor: Mihaela Pascari

19.09.2016, 12:25 3572

Cele mai multe oferte scoase la bătaie în această toamnă sunt dedicate candidaţilor din domeniul IT, iar principalele companii angajatoare sunt grupul Continental, Oracle, Hella România sau HoneyWell, potrivit anunţurilor de recrutare postate pe platforma de joburi BestJobs.

Grupul german Continental, producător de componente de pe piaţa auto românească a pus la dispoziţia candidaţilor cele mai multe oferte de muncă, respectiv 67 poziţii deschise pe platforma BestJobs. Printre joburile disponibile se numără poziţii precum Project Leader, Consultant SAP, CĂĂ Software Developer, Tehnician Calitate, inginer de sistem sau analist financiar pentru sediile din Sibiu, Iaşi, Timişoara sau Braşov.

Grupul Continental este urmat de furnizorul de soluţii software, hardware şi servicii de IT, Oracle, cu 56 de anunţuri active pentru candidaţii din Bucureşti care cunosc limba engleză. Joburile de asemenea sunt dedicate candidaţilor din industria IT, precum C# Developer, Renewals Sales, Product References Specialist, Database Specialist, Database Consultant, Web Producer sau Peyroll Business Analyst.

Producătorul german de componente auto Hella, a pregătit 44 de poziţii pentru candidaţii din Timişoara, Craiova şi Lugoj şi vizează candidaţi cu experienţă în IT sau ingineri. Pentru toate limba engleză este obligatorie.

O altă companie care este în căutare de angajaţi este Honeywell, care are active 40 poziţii din domeniul economic, financiar, contabil sau cu experienţă în resurse umane, vânzări sau marketing, în oraşe precum Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara sau Lugoj.

Pe următoarele locuri sunt BRD Groupe Societe General şi firma de recrutare Lugera & Makler care au scos la bătaie câte 39 de joburi. BRD este în căutare de candidaţi din Bucureşti, Suceava, Sighişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Bacău, Sibiu, Bistriţa, Satu Mare, Oradea sau Târgovişte, iar printe poziţiile disponibile se numără cele de consilieri, dar şi cele manageriale. Iar compania de recrutare Lugera &Makler caută candidaţi pentru poziţii de inginer, contabil, manager achiziţii, operator în oraşe precum Turda, Câmpia-Turzii, Cluj-Napoca, Braşov, Arad, Bucureşti, Timişoara sau Piteşti.

Draexlmaier România şi Renault România sunt următorii în topul companiilor cu cele mai multe oferte de muncă, respectiv câte 36 de joburi fiecare. Cei de la Draexlmaier au nevoie de specialişti în domenii precum economie, contabilitate, inginerie, resurse umane  pentru sediile din Braşov, Hunedoara, Piteşti şi Timişoara. Iar Grupul Renault România are posture disponibile pentru uzina de la Mioveni, poziţii precum sculer matriţer, inginer programator CNC, inginer aprovizionare piese schimb, secretar tehnic, organizator procese logistice, analist cumpărări, analist calitate furnizori, inginer automatizări, pilot lansări, inginer flux vehicule, office manager sau auditor calitate logistică.

Printre angajatorii cu cele mai multe oferte de muncă în această toamnă se mai numără grupul german Bosch şi Telekom România, care de asemenea sunt în căutare de candidaţi din domeniul IT.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO