Companii

Top Angajatori: Microsoft România, Verifone, Nobel, Softbinator Technologies şi Cornerstone Technologies sunt cele mai apreciate companii de către angajaţi. În premieră, în 2020 a intrat în top 10 un business de educaţie

Top Angajatori: Microsoft România, Verifone, Nobel,...

Autor: Roxana Rosu

24.11.2020, 12:42 1282

Microsoft România, 2Checkout (now Verifone), Nobel, Softbinator Technologies şi Cornerstone Technologies sunt cele mai apreciate companii din România de către propriii angajaţi, conform “Top angajatori 2020”, clasament realizat de platforma Undelucram.ro.

Topul, aflat la ediţia a cincea, a fost realizat în perioada 1 decembrie 2019 - 15 noiembrie 2020, fiind luate în calcul opiniile a 120.000 de utilizatori ai platformei. Evaluarea a fost realizată pe baza unor criterii precum oportunităţile de avansare, pachetul salarial, managementul, timpul liber versus timpul la birou, procedurile, valorile companiei.

Microsoft a revenit anul acesta pe prima poziţie în top dupa ce a mai ocupat acest loc în 2018 şi în 2016. Producătorul de software se află între primele cinci locuri încă din 2016, de la prima ediţie a clasamentului.

Anul trecut, prima poziţie în clasamentul general era ocupată de compania de gestionare a creanţelor KRUK România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO