Companii

Top 100 cele mai valoroase companii 2021. Locul 19: Globalworth

Dimitris Raptis şi-a început cariera în Globalworth în 2012 în calitate de Deputy CEO şi Chief Investment Officer. În acest rol, el a fost implicat în majoritatea activităţilor companiei, cu responsabilitatea principală pentru investiţiile Globalworth şi iniţiativele de strângere de capital, şi din 2017, pentru extinderea în Polonia. A preluat conducerea Globalworth în calitate de CEO la finalul anului 2020 după ce Ioannis Papalekas, fondatorul companiei, a decis să se retragă. El are o experienţă de peste 25 de ani în industria serviciilor financiare şi imobiliare. A fost co-CEO al Globalworth din martie 2020 până când a preluat funcţia de CEO în data de 15 decembrie 2020.

Autor: Bogdan Alecu

15.12.2021, 14:00 200

Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România şi Polonia şi principalul investitor de pe piaţa de birouri din Europa Centrală şi de Est, a urcat o poziţie în topul celor mai valoroase companii din România, ajungând pe locul cu numărul 19.

Spre comparaţie, în 2018 era pe 15, în 2019 urcase pe 9, iar anul trecut a ajuns pe locul 20.

Anul acesta, valoarea companiei a revenit din nou pe plus, pe măsură ce gigantul din imo­bi­liare a pariat pe dezvoltarea de spaţii logistice şi industriale şi a amânat o parte din proiectele de office. Astfel, Globalworth Real Estate In­vest­ments România este evaluat la 1,5 mld. euro şi este clasat pe locul 19 între cele mai valoroase 100 de companii din România. Aceasta este de fapt valoarea portofoliului dezvoltatorului imobiliar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO