Companii

Ţiriac a mutat divizia de maşini rulate pentru a face loc unei baze sportive în Otopeni. Proiectul, evaluat la câteva zeci de mil. de euro, va cuprinde o sală polivalentă cu patinoar, o sală de sport cu bazin de înot la dimensiuni olimpice, dar şi un circuit auto

Ţiriac a mutat divizia de maşini rulate pentru a face...
14.05.2016, 11:31 1548

Miliardarul Ion Ţiriac, care deţine turneul de tenis de la Madrid, a eliberat terenul fostului Metro Otopeni prin mutarea diviziei de vânzare a automobilelor second-hand Ţiriac Auto Rulate pentru a demara investiţii ce vizează construcţia unui centru sportiv în apropiere de Capitală.

Potrivit unor date din piaţă, pe fosta platformă a Metro Otopeni, amplasată vizavi de aeroport, Ţiriac Holdings va construi o sală polivalentă cu patinoar, o sală de sport cu bazin de înot la dimensiuni olimpice, dar şi un circuit auto unde vor putea fi organizate cursuri pentru pilotaj defensiv, investiţie evaluată la cel puţin câteva zeci de milioane de euro.

Cum arată noul sediu din San Francisco al companiei LinkedIn. Galerie FOTO

 Primăria Generală discută de ani buni construcţia unei săli polivalente noi, dar şi a unui patinoar, ambele fiind amânate la nesfârşit. Teoretic noua sală polivalentă din Bucureşti, construită în cadrul complexului sportiv Lia Manoliu, trebuia să fie gata anul trecut, însă lucrările sunt întârziate din cauza contestaţiilor făcute la licitaţia de acordare a contractului de construcţie.

Pentru a face loc viitorului complex, Ţiriac Holdings a decis ca activitatea de vânzare de maşini second-hand, Ţiriac Auto Rulate, să fie asimilată de Ţiriac Auto, divizia de retail auto şi cel mai mare dealer auto la nivel naţional. Potrivit oficialilor companiei, pe platforma din Otopeni nu se mai desfăşoară activităţi care să aibă legătură cu divizia de rulate. „Există în studiu proiecte pentru acel spaţiu şi vom reveni cu informaţii când vom avea o decizie finală“, au subliniat reprezentanţii Ţiriac Holdings, fără a da însă alte informaţii privind noua investiţie. 

Cum arată restaurantul preferat al fanilor lui Putin. Motivul pentru care a devenit celebru. Galerie FOTO

Cum arată noile uniforme ale Tarom, semnate Cătălin Botezatu. Galerie FOTO

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO