Companii

De ce se tem şi ce îşi doresc managerii şi antreprenorii din construcţii de la 2022: Avem multe şanse în faţă. PNRR vine cu o deschidere fantastică, 60-70% din bugetul alocat au tangenţă cu domeniul construcţii

De ce se tem şi ce îşi doresc managerii şi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.01.2022, 00:07 1705

♦ Ziarul Financiar a întrebat zece dintre antreprenorii şi managerii care conduc companii ce şi-au găsit locul în topul celor mai mari jucători din economie care este cea mai mare temere pe care o au legat de 2022 şi cea mai mare dorinţă de la acest an.

Evoluţia preţurilor, prelun­girea pandemiei, instabilita­tea economică şi politică sunt cele mai mari temeri care umbresc businessul în anul 2022, în vreme ce Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) aduce cea mai mare speranţă pentru companii.

Ziarul Financiar a întrebat zece dintre antreprenorii şi managerii care conduc companii care şi-au găsit locul în topul celor mai mari jucători din economie care este cea mai mare temere pe care o au legat de 2022 şi cea mai mare dorinţă de la acest an. Răspunsurile lor vorbesc despre precauţie şi scepticism pe de o parte, dar şi despre încrederea că o schimbare în bine trebuie să urmeze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO