Companii

Tecsa Business, compania care produce biscuiţii Petit Beurre şi Piknik, deţinută de familia Aydogan din Turcia, sparge pragul de 100 mil. lei în 2021. Compania deţine o fabrică în judeţul Teleorman, Roşiorii de Vede

Tecsa Business, compania care produce biscuiţii Petit...

Autor: Florentina Niţu

02.07.2021, 16:30 511

Tecsa Business, companie con­tro­lată de familia Aydogan din Turcia, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 95,7 milioane de lei, similară cu cea din 2019. În acest an speră la o creştere de 15%, depăşind astfel pragul de vânzări de 100 de mi­lioa­ne de lei, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor oferite de repre­zentanţii companiei.

Astfel, producătorul biscuiţilor Petit Beurre şi Piknik, dar şi al mai multor branduri de napolitane, printre care Big şi Dido, dropsuri, caramele, halva şi rahat, prezent pe piaţa locală din 1997, ar încheia 2021 cu cele mai mari venituri din istoria sa, conform datelor publice consultate de ZF.

„Cele mai mari provocări pe care le avem în acest an sunt creşterea cifrei de afaceri, impunerea pe piaţă a două branduri noi şi optimizarea flu­xurilor de fabricaţie“, au răspuns repre­zentanţii Tecsa Busi­ness la întrebările ZF cu ocazia întocmirii unui nou anuar Cei mai mari jucători din economie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO