Companii

Symmetrica: 90% din livrările de pavele ajung în proiecte din zona urbană

Symmetrica: 90% din livrările de pavele ajung în...

Autor: Andreea Neferu

25.04.2014, 00:00 355

Producătorul sucevean de pavele, borduri şi rigole Symmetrica, deţinut de Florentina Mihaela Stanciu şi Florin Cristinel Stanciu, spune că cea mai mare parte a livrărilor pe care le realizează merge către proiecte din zona urbană.

„90% din livrările Symmetrica ajung în proiecte din zona urbană, urmând ca treptat şi zona rurală să se dezvolte şi să investească mai mult în amenajare”, potrivit companiei. Symmetrica, firmă fondată în urmă cu 20 de ani, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 15,4 milioane de euro, iar pentru 2014 estimează că vânzările vor fi similare cu cele din 2013. Compania deţine cinci capacităţi de producţie, la Vereşti (Suceava), Podu Iloaiei (Iaşi), Bolintin Vale (în apropiere de Bucureşti), Prejmer (Braşov) şi Şintereag (Bistriţa-Năsăud).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele şi borduri sunt Arena Naţională, parcul balnear din staţiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcări cu pavele ecologice în Bucureşti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitarea de străzi, trotuare şi parcuri ecologice din întreaga ţară. Symmetrica concurează cu jucători precum Elis Pavaje.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO