Companii

Swiss Air dublează frecvenţa zborurilor pe ruta Bucureşti-Zurich, la 14 curse pe săptămână

Autor: Lidia Neagu

26.03.2012, 14:51 263

Compania aeriană Swiss Air dublează, de luni, frecvenţa zborurilor pe ruta Bucureşti-Zurich la 14 curse pe săptămână, operate de compania-partener Helvetic, cu aeronave de tipul Fokker 100.

"În acest moment nu avem capacitatea necesară de a opera aceste zboruri cu propria flotă, dar flexibilitatea pe care o avem, alături de parteneriatul cu Helvetic, ne-a permis să ne adaptăm cu uşurinţă nevoilor pasagerilor noştri din Bucureşti", declarat, într-un comunicat senior managerul pentru Europa de Est al Swiss, Bernhard Wodl.

Cursele de dimineaţă care decolează din Bucureşti asigură transferul la zborurile către America de Nord, în timp ce zborurile de după-masă şi seară permite turiştilor să mai petreacă o zi în Capitală.

"Cererea de locuri pe ruta Bucureşti-Zurich creşte constant. Noi răspundem acestei tendinţe pozitive cu o extindere semnificativă a produsului nostru", a spus Wodl.

Swiss este compania aeriană naţională a Elveţiei şi face parte din grupul german Lufthansa, alături de companiile Lufthansa, bmi, Germanwings şi Austrian Airlines.

Compania are zboruri din Bucureşti via Zurich către 72 de destinaţii în 38 de ţări din întreaga lume şi transportând în jur de 15 milioane de pasageri pe an cu o flotă formată din 90 de aeronave.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO