Companii

Suplimentul ZF Top MBA 2016: Un manager plăteşte, în medie, câte 15.000 de euro pentru a urma cursurile unui MBA în România

Suplimentul ZF Top MBA 2016: Un manager plăteşte, în...

Autor: Adelina Mihai

25.04.2016, 00:05 503

Cel mai scump program de educaţie mana­gerială de tip MBA oferit în România costă 35.000 de euro şi este oferit de austriecii de la WU Executive Academy, iar cel mai ieftin are preţul de 5.000 de euro şi este MBA-ul Româno - Francez INDE, oferit de şcoala de afaceri Bucharest Business School (din cadrul ASE Bucureşti) în colaborare cu CNAM Paris - International Institute of Management.

În medie, un manager care decide să in­ves­teas­că într-un program de tip Executive MBA sau MBA plăteşte câte circa 15.300 de euro pentru cei 1,5 - 2 ani de studiu în cadrul pro­gra­mului, arată datele centralizate de ZF pe baza infor­maţiilor transmise de şcolile de afa­ceri.

Citiţi mai multe despre istoricul pieţei de MBA în România, dar şi despre modalităţile de finanţare a programului folosite de absolvenţi, în suplimentul ZF Top MBA 2016, în format e-paper.

În general, preţurile programelor de edu­caţie managerială au rămas constante în ul­timii ani, chiar dacă unele şcoli de afaceri au mai re­dus tarifele faţă de anii 2008-2009, în încer­carea de a atrage mai mulţi studenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO