Companii

Suedezii de la Medicover fac o nouă achiziţie şi cumpără o clinică nişată pe ginecologie din Capitală: Mediplus, un business de 2,2 mil. lei

Clinica MediPlus este un jucător de talie mică în piaţa privată de sănătate, cu afaceri anuale în jurul cifrei de 2 milioane de lei.

Clinica MediPlus este un jucător de talie mică în piaţa privată de sănătate, cu afaceri anuale în jurul cifrei de 2 milioane de lei.

Autor: Georgiana Mihalache

18.01.2022, 11:00 272

Suedezii de la Medicover au anunţat o nouă tranzacţie pe piaţa medicală privată, după ce au cumpărat o clinică specializată în sănătatea femeii din Bucureşti, MediPlus - un business de 2,2 mil. lei, fondat de un medic.

Este a doua tranzacţie anunţată de Medicover în mai puţin de câteva zile, după ce săptămâna trecută a făcut publică preluarea spitalului Polaris din Cluj, unul dintre cei mai mari operatori din domeniul recuperării medicale, o unitate de 180 de paturi.

„Credem că, alături de experienţa echipei Mediplus, vom adresa şi mai bine nevoile pacientelor Medicover. Astăzi, într-un moment în care industria de sănătate se confruntă cu noi provocări, obiectivul Medicover de a-şi extinde şi aprofunda capacităţile în domeniul sănătăţii femeii, este mai relevant ca niciodată. Dorim, în egală măsură, să contri­buim la dezvoltarea gamei de servicii dedicate pentru tra­tamentul afecţiunilor asociate menopauzei, segment foarte puţin adresat în România“, a spus pentru ZF Florinela Cîrstina, directorul general al Medicover România.

Ea nu a dorit să precizeze valoarea tranzacţiei şi nici procentul de acţiuni preluate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO