Companii

Suedezii de la Medicover, al treilea operator privat de sănătate: Fondurile atrase pentru investiţii în anul 2020 au fost direcţionate preponderent spre securizarea stabilităţii financiare

Suedezii de la Medicover, al treilea operator privat de...

Autor: Georgiana Mihalache

31.08.2020, 17:40 159

Medicover România, divizia de servicii medicale a grupului suedez, prezentă pe piaţa locală de 24 de ani, a ajuns la o reţea de 160 de clinici în total, unităţi proprii şi partenere, trei spitale şi o unitate mobilă, potrivit informaţiilor furnizate de operatorul privat la solicitarea ZF.

„Tranzacţiile efectuate sau clinicile inaugurate de Medicover au la bază şi considerente strategice. În general, am mizat pe zone care permit dezvoltarea ulterioară”, au transmis pentru ZF reprezentanţii Medicover.

În total, Medicover acoperă 14 judeţe ale ţării, cu cea mai importantă prezenţă în Bucureşti. În ultimii ani, strategia jucătorului privat a fost de a se extinde prin achiziţii, bifând atât zone în care avea deja prezenţă, cât şi oraşe noi pe hartă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO