Companii

Suedezii de la H&M duc brandul COS şi în mall în Băneasa Shopping City

Suedezii de la H&M duc brandul COS şi în mall în...

Autor: Cristina Roşca

19.10.2016, 00:05 1569
Grupul suedez H&M, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, va des­chi­de în primăvara lui 2017 cel de-al doilea ma­gazin din România sub brandul pre­mium COS. Acesta va fi amplasat în zona de nord a Bucureştiului, în Băneasa Shop­ping City, unul dintre cele mai cunoscute şi mai bune malluri din România după cifra de afaceri.

În zona de nord a Bucureştiului lo­cuiesc de regulă expaţii şi persoanele cu veni­turi peste medie, aceştia fiind şi clienţii COS.

Magazinul va măsura 357 de metri pătraţi şi va vinde atât haine pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Primul magazin sub acest brand a fost deschis în primăvara lui 2016 pe Calea Victoriei.

„Deschiderea magazinului din Băneasa Shopping City este un mare plus pentru bran­dul COS. Am fost fericiţi să primim reacţii pozitive din partea clienţilor români încă de la deschiderea primului magazin din acest an şi sperăm că vor fi mulţumiţi şi de noua locaţie“, spune Marie Honda, mana­ging director al COS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO