Companii

Sud-africanii de la NEPI, interesaţi de achiziţia City Business Centre din Timişoara

Sud-africanii de la NEPI, interesaţi de achiziţia City Business Centre din Timişoara

Autor: Cristina Cuncea

02.11.2011, 00:00 182

Fondul sud-african de investiţii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) negociază achiziţionarea complexului de birouri City Business Centre Timişoara, deţinut de omul de afaceri Ovidiu Şandor, tranzacţie care ar putea ajunge la circa 40 milioane euro, potrivit unor surse din piaţa imobiliară. "Având în vedere condiţiile pieţei, valoarea ar putea depăşi 40 de milioane de euro", au declarat surse din piaţa imobiliară.

City Business Centre cuprinde în total cinci clădiri de birouri, dintre care trei sunt operaţionale, totalizând 25.000 de metri pătraţi închiriabili, celelalte două urmând să fie finalizate în 2012 şi 2013. Gradul mediu de ocupare a celor trei imobile este de 90%, printre chiriaşi numărându-se Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Visma Software, Cmed, Wipro Technologies, Raiffeisen Bank şi BCR.

"Proiectul City Business Centre este unul interesant şi oferte au existat întotdeauna. În momentul în care va fi vorba de o tranzacţie, de un demers concret în curs de materializare şi nu de un zvon, vom comunica explicit acest lucru", a declarat Ovidiu Şandor, directorul executiv al ModaTim Investment, firma prin intermediul căreia este dezvoltat complexul de birouri. Reprezentanţii NEPI nu au comentat informaţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO