Companii

Sucursala din România a Airbus Helicopters a modernizat la fabrica din Ghimbav două elicoptere Super Puma pentru Poliţia de Frontieră finlandeză

Sucursala din România a Airbus Helicopters a modernizat...

Autor: Roxana Rosu

06.12.2021, 13:30 513

Airbus Helicopters Romania a livrat al doilea elicopter H215 modernizat către Poliţia de Frontieră finlandeză (FBG), în baza unui acord care vizează modernizarea de către Airbus a trei elicoptere Super Puma.

Airbus Helicopters Romania a efectuat lucrările de G-Check şi retrofit la versiunea AS332L1e (H215) pentru două elicoptere, în timp ce lucrările pe primul elicopter au fost efectuate de Airbus Helicopters la sediul său din Marignane.

„Sunt foarte bucuros că Airbus Helicopters Romania a avut oportunitatea de a-şi demonstra nivelul de prestare a serviciilor şi competenţele pentru acest program şi laud buna colaborare pe care am avut-o cu clientul nostru. Proiectul FBG reprezintă o modernizare complexă, care presupune trecerea de la standardul 332L1 la standardul H215 L1e (AHCAS), proiect care include transformarea integrală a elicopterului, sub toate aspectele, şi, datorită abilităţii şi expertizei tehnice a echipei noastre, a fost un succes” a declarat Georges Durdilly, Director General al Airbus Helicopters Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO