Companii

Sucevenii de la Symmetrica se apropie de afaceri de 80 de milioane de lei din pavele şi borduri

Sucevenii de la Symmetrica se apropie de afaceri de 80 de...

Autor: Andreea Neferu

08.04.2015, 00:03 388

Producătorul sucevean de pavele şi borduri Symmetrica, controlat de Florentina-Mihaela Stanciu şi Florin-Cristinel Stanciu, a încheiat anul precedent cu o cifră de afaceri de 74 de milioane de lei, în creştere cu 8% faţă de 2013.

„Majorarea businessului în 2014 a fost determinată cu precădere de orientarea către segmentul proiectelor private – comerciale şi industriale -, dar şi către segmentul rezidenţial”, spun reprezentanţii companiei.

Symmetrica estimează pentru anul acesta un avans de 5% al rulajului, până la peste 77 de milioane de lei. Compania, care are cinci fabrici în ţară, a livrat anul trecut 2,5 milioane de metri de produse, în creştere cu 5% faţă de 2013.

Printre principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat produse în 2014 se numără reabilitarea străzilor din oraşe precum Iaşi, Piteşti, Mangalia, Bacău, Sibiu sau Cluj-Napoca, dar şi benzinării Socar sau magazine Kaufland, Lidl şi Penny. Pe piaţa locală, Symmetrica concurează cu jucători precum Elis Pavaje.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO