LIVE: ZFLive: Ce planuri de creştere are Code Factory după ce a fost achiziţionată de o companie din Polonia? Urmăriţi o discuţie cu Ionuţ-Cristian Negrescu, CEO, Code Factory România & Moldova
Companii

Studiu: Peste 70% din companiile din România acordă tichete cadou în perioada sărbătorilor de iarnă

Piaţa tichetelor cadou a înregistrat o creştere încă din 2016, iar în 2017 vânzările de tichete cadou au crescut, pentru Up România, în primele 10 luni ale acestui an cu 10% faţă de aceeaşi perioadă din 2016.

„În ultimii ani, studiile au relevat o tendinţă de creştere a numărului de companii care acordă tichete cadou angajaţilor lor, cu ocazia sărbătorilor”, a declarat Elena Pap, directorul general Up România.

Up România îşi propune în 2017 să pună la dispoziţie un volum mai mare de produse din această categorie, cu 15% faţă de cel din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Începând din 2016, tichetele cadou sunt deductibile fiscal la calculul impozitului pe profit în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului. De Crăciun, tichetele cu valori până în 150 de lei de persoană sunt scutite de contribuţii sociale şi de impozitul pe venit de 16%. Este important ca valorile tichetelor să fie specificate într-un regulament intern, conform Legii nr. 193 / 2006 şi a Codului Fiscal, se precizează în comunicat.

Grupul Up comercializează produse şi servicii sub diferite forme: cecuri, carduri sau aplicaţii mobile în 17 ţări. În 2015, Grupul Chèque Déjeuner a devenit Grupul Up.

Up România a fost înfiinţată în anul 2002 şi deserveşte peste 20.000 de clienţi şi 700.000 de beneficiari. Portofoliul de produse include tichete de masă, carduri de masă, tichete cadou, vouchere de vacanţă, tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniţă şi tichete de creşă.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.