Companii

Studiu Avison Young: Pe durata pandemiei, cererea din segmentele FMCG, eCommerce şi logistică a păstrat trendul crescător, marii retaileri au continuat proiectele de expansiune majore

Real-estate

Studiu Avison Young: Pe durata pandemiei, cererea din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.07.2020, 19:40 196

Un trend apărut în perioada pandemiei este cererea de spaţii cu contracte de închiriere pe termen scurt (maximum 6-12 luni), ca răspuns la incertitudini cu privire la evoluţia pieţei şi la necesitatea de stocuri provizorii.

Industria bunurilor de larg consum şi distribuţia sunt domeniile care au generat cele mai mari cereri de spaţii industriale în primul semestru din 2020, după cum arată datele companiei de consultanţă imobiliară Avison Young România.

Mare parte din evoluţia pozitivă a pieţei industriale în primele şase luni ale anului a fost generată de creşterea comerţului online, ca efect al pandemiei şi al stării de urgenţă, care a restricţionat ieşirile şi a încurajat comenzile pe internet.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO