Companii

Strategie. Retailerul francez Auchan vrea să extindă reţeaua de magazine de proximitate amplasate în benzinăriile Petrom

Strategie. Retailerul francez Auchan vrea să extindă...

Autor: Cristina Roşca

06.02.2019, 00:05 356

Iniţial, parteneriatul a vizat 15 magazine de proximitate MyAuchan amplasate în benzinăriile Petrom, dar acum cei doi giganţi au semnat un memorandum de înţelegere pentru extinderea cooperării.

Compania petrolieră OMV Petrom şi retailerul francez Auchan Retail Ro­mâ­nia vor să dezvolte în continuare pro­iectul lansat acum cir­ca doi ani ce viza des­­chi­derea de ma­ga­zine de proximitate sub brandul MyAuchan în benzinăriile Pe­­trom. În faza iniţială, proiectul a vizat 15 astfel de deschideri, însă cele două părţi au anunţat acum că vor să extindă colaborarea.

„Cele două părţi au agreat un me­morandum de înţelegere care exprimă intenţia ambelor părţi pentru a discuta extinderea parteneriatului, con­diţionat de obţinerea aprobării fi­nale din partea Con­siliului Con­cu­renţei”, se arată într-un comunicat de presă trans­mis de Au­chan. Reprezentanţii retai­lerului fran­cez nu au răspuns solicitării ZF privind nu­mă­­rul de ma­gazine ce ar urma a fi deschise, afirmând că detaliile vor fi co­municate anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO