Companii

Ştefan Cherciu, Casa Noastră: Ne-am propus să sărim de 200 mil. euro afaceri în 2023. Vom avea nevoie de capacităţi de producţie suplimentare, sperăm la un nou ajutor de stat. Casa Noastră a încheiat la finalul lunii octombrie construcţia primei etape a investiţiei pe care o derulează cu ajutor de stat în comuna Pieleşti de lângă Craiova

Antreprenori locali

Ştefan Cherciu, proprietar, Casa Noastră: Pentru anul viitor, ne-am bugetat o creştere de 40%, vrem să ajungem la 160 de milioane de euro, iar în 2023 ne-am propus să sărim de 200 de milioane de euro.

Ştefan Cherciu, proprietar, Casa Noastră: Pentru anul viitor, ne-am bugetat o creştere de 40%, vrem să ajungem la 160 de milioane de euro, iar în 2023 ne-am propus să sărim de 200 de milioane de euro.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.11.2021, 00:07 1103

Producătorul de ferestre Casa Noastră din judeţul Dolj, care deţine brandul QFort, şi-a setat ca obiec­tiv depăşirea pragului de 200 mil. euro ci­fră de afaceri în 2023. Anul tre­cut, com­pa­nia a realizat venituri de 65 mil. euro, astfel că ţinta pentru ur­mătorii doi ani este triplarea rezul­tatului din 2020.

„Pentru anul viitor, ne-am bu­getat o creştere de 40%, vrem să ajungem la 160 de milioane de euro, iar în 2023 ne-am propus să sărim de 200 de milioane de euro. O să avem ne­voie de capacităţi de producţie su­pli­mentare, sperăm la un nou aju­tor de stat, deoarece doar exportatorii cu capital românesc care vor să se dez­volte, care au demonstrat că pot, că au o echipă în spate, au un busi­ness sca­labil şi o marjă netă de mi­nimum 10% pot să rezolve de­fi­citul comer­cial al ţării dacă sunt ajutaţi“, a spus antre­prenorul Ştefan Cherciu, pro­prietarul Casa Noastră, în­tr-un răs­puns ofe­­rit în ve­de­rea realizării su­pli­­men­tului ani­­versar care mar­­chea­ză 23 de ani de existenţă ai Ziarului Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO