Companii

STB îşi schimbă conducerea: Economistul şi fostul consilier general Alexandru-Hazem Kansou

STB îşi schimbă conducerea: Economistul şi fostul...

Autor: Laura Buciu

14.05.2020, 12:19 1180

Societatea de Transport Bucureşti are un nou director general, pe Alexandru-Hazem Kansou, economist si fost consilier general, după ce manadatul fostului manager a ajuns la final.

Primăria Capitalei a anunţat, joi, că în cadrul întâlnirii Consiliului de Administraţie al Societăţii de Transport Bucureşti s-a decis numirea în funcţia de director general a lui Alexandru-Hazem Kansou, economist şi fost consilier general în Bucureşti.

„Mandatul actualului director general are ca scop îmbunătăţirea transportului public în comun pe perioada pandemiei, precum şi implementarea unor măsuri de siguranţă pentru călători şi conducătorii auto”, arată Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, mandatul fostul director, Andrei Creci, a ajuns la final, acesta ocupând provizoriu funcţia.

De altfel, Andrei Creci este acum director general al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO