Companii

Spitalul Ponderas, specializat în chirurgia obezităţii, ţinteşte afaceri în creştere cu 25%

Alina Ambrozie, directorul executiv al spitalului Ponderas

Alina Ambrozie, directorul executiv al spitalului Ponderas

Autor: Luiza Chiroiu

04.08.2015, 00:07 1356

Spitalul Ponderas, controlat de medicul chirurg Cătălin Copăescu, mizează pe afaceri de 13 milioane de euro în acest an, în creştere cu 25% faţă de anul trecut.

Businessul Ponderas a înregistrat creşteri de două cifre în fiecare an de la înfiinţarea sa, în 2011, întrucât a intrat pe un segment al pieţei foarte puţin dezvoltat în România, cel al chirurgiei obezităţii.

„Pentru 2015 estimăm o creştere cu 25% faţă de anul trecut, iar rezultatele din primul semestru al acestui an ne confirmă evoluţia preconizată“, a spus  Alina Ambrozie, directorul executiv al Ponderas.

La începutul acestui an, spitalul s-a mutat într-o clădire nouă din nordul Bucureştiului, cu o suprafaţă dublă faţă de spaţiul ocupat anterior, în zona Dristor. Cu o capacitate de 141 de paturi, conducerea Ponderas estimează că spitalul va avea un grad de ocupare de circa 50% în acest an.

Ponderas activează pe o piaţă a serviciilor medicale private estimată la aproximativ 600 mil. euro, dominată de jucători mari precum MedLife, Regina Maria sau Medicover.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO