Companii

Sphera Franchise Group, care administrează brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, continuă expansiunea în Italia şi deschide un KFC în oraşul Bolzano

Sphera Franchise Group, care administrează brandurile...

Autor: Roxana Rosu

19.06.2019, 13:57 478

Sphera Franchise Group, grupul de restaurante care administrează brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, continuă expansiunea în străinătate şi anunţă deschiderea celei de-a treia locaţii din acest an, în oraşul Bolzano, din Italia.

Francizorul român deţine în prezent 77 de restaurante KFC în principalele oraşe din ţară, iar din 2017 a început să extindă brandul şi la nivel internaţional, în Italia, ajungând, astfel, la 13 locaţii în doi ani. 

„Încă de la început am avut încrederea că vom reuşi să ne urmărim planul de business şi să respectăm timing-urile setate. Piaţa din Italia a reprezentat o bună oportunitate de extindere, iar brandul KFC a fost primit cu succes. Ne bucurăm că reuşim, de la o lună la alta, să creştem şi în Italia numărul restaurantelor noastre. Urmărim cu atenţie teritorii noi, unde există cerere de piaţă, pentru a aduce faimoasele preparate KFC cât mai aproape de fani”, a spus Călin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO