Companii

Spaniolii de la Gran Via investesc 17 mil. euro în 300 de apartamente în zona Aviaţiei din Bucureşti

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.02.2018, 00:07 3111

♦ Terenul pe care se construieşte Aviaţiei Apartments are o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi şi a fost parte din platforma fostei fabrici de pâine Băneasa, potrivit datelor ZF.

Compania spaniolă de dezvoltare imobiliară Gran Via, care a ridicat în cartierul Militari din Bucureşti ansamblul de aparta­mente Gran Via Park, dema­rează în următoarele zile construcţia unui nou proiect rezidenţial, în zona Aviaţiei. Ansam­blul va avea 293 de apartamente şi va necesita o investiţie de 17 milioane de euro.

„Am primit autorizaţia de construcţie în lu­na ianuarie pentru proiectul Aviaţiei Apart­­ments. Garanti Bank ne va acorda 11,5 mi­lioane de euro din totalul investiţiei, iar restul vor fi bani proveniţi din fonduri proprii“, spune An­toa­nela Comşa, general manager al Gran Via.

Proiectul este situat pe strada George Buciumat, la numărul 26, iar finalizarea sa este programată pentru iulie 2019. Terenul pe care se construieşte Aviaţiei Apartments are o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi şi a fost parte din platforma fabricii de pâine Băneasa, potrivit datelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO