Companii

Sorin Păun, Partener Ascendis si Co-Fondator Code of Talent: Cele mai importante lecţii de business apar de pe câmpul de luptă şi atunci oamenii devin furnizori de conţinut şi de întrebări şi răpunsuri care sunt cele mai valoroase

Videoconferinţa ZF HR Trends 2021

Sorin Păun, Partener Ascendis si Co-Fondator Code of...

Autor: Alexandra Cepăreanu

31.03.2021, 15:47 68

Sorin Păun, Partener Ascendis si Co-Fondator Code of Talent, a spus că cele mai importante lecţii pentru un antreprenor sunt învăţate pe câmpul de luptă, unde oamenii sunt puşi în faţa unor situaţii incerte şi neasteptate în urma cărora aceştia generează informaţii şi conţinut valoros.

„Credem că cele mai importante lecţii de business apar de pe câmpul de luptă şi atunci oamenii devin furnizori de conţinut şi de întrebări şi răpunsuri care sunt cele mai valoarease din perspectiva implementărilor. Vrem să vedem cum mutăm learningul în practică şi implementare”, a spus Sorin Păun în cadrul videoconferinţei ZF HR Trends 2021.

 

Alte declaraţii

Viaţa s-a schimbat major, lucrând de acasă suntem inundaţi de fluxuri informaţionale şi ideea de învăţare şi aplicare se produce într-o formă în care durata noastră de atenţie este scurtată foarte mult.

Ne transformăm dintr-o cultură profundă într-una care acordăm atenţie puţină, divers, şi facem mai multe taskuri.

Adaptarea pe care noi o promovăm vine dintr-un trend în învăţare, care se numeşte microlearning, prin care încercăm să livrăm fluxuri informaţionale pe durate scurte. Am dezvoltat în ultimul timp acest tip de metodologie.

Am observat că dacă intervenţiile sunt scurte trebuie să fie cuplate cu elemente care să le ajute să fie atractive pe tremen lung. În zona de e-learning există un engagement mic, care nu vine doar din zona de content, ci şi pentru că oamenii au nevoie să interacţioneze cu oameni. Aici am găsit o oportunitate prin care credem că dacă diversificpm interacţiunea putem să generăm şi engagement mai mare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO