Companii

Skanska a bătut palma cu firma de IT Softelligence pentru un spaţiu de 700 mp în Green Court Bucharest

Skanska a bătut palma cu firma de IT Softelligence...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.02.2017, 17:26 1194

Compania de IT Softelligence a închiriat o suprafaţă de peste 700 de metri pătraţi în clădirea C din proiectul imobiliar Green Court Bucharest, dezvoltat de suedezii de la Skanska în Capitală. Softelligence, companie autohtonă, specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii software de business, s-a mutat deja luna trecută în noul sediu.

„Estimările de final de an 2016 arătau depăşirea pragului de 3 milioane de euro cifră de afaceri. Pentru următorii ani, ne vom menţine planul de creştere. În acest context, decizia ca 2017 să ne găsească în casă nouă este una firească, întrucât ne dorim să creştem echipa şi să asigurăm atât angajaţilor, cât şi clienţilor un spaţiu de lucru premium, de clasă A”, spune Adrian Blidarus, managing partner Softelligence.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest dispune de aproximativ 16.300 de metri pătraţi de închiriat, distribuiţi pe 12 etaje la suprafaţă, şi are o parcare de trei etaje la subsolul clădirii, cu 242 de locuri de parcare. Imobilul a fost finalizat la 1 iunie 2016.

În total, complexul de birouri Green Court Bucharest oferă spaţii de birouri care cumulează 54.500 de metri pătraţi.

Suedezii de la Skanska au demarat recent lucrările de construcţie la un alt proiect de birouri, situat în zona Politehnicii, Campus 6. În plus, compania mai construieşte un proiect în zona de nord a Capitalei, Equilibrium, care va avea două clădiri de birouri. Ambele ansambluri sunt planificate să fie inaugurate în 2018.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO