Companii

Sistemul de rezervări al Blue Air va fi indisponibil cu intermitenţe în cursul zilei de miercuri pentru lucrări de revizie, ca parte a procesului de pregătire pentru reluarea zborurilor regulate la începutul lunii iulie

Sistemul de rezervări al Blue Air va fi indisponibil cu...

Autor: Roxana Rosu

10.06.2020, 11:04 470

Blue Air va derula în aceste zile lucrări de revizie a infrastructurii informatice a companiei, ca parte a procesului de pregătire pentru reluarea zborurilor regulate la începutul lunii iulie. 

În cursul zilei de miercuri, website-ul şi sistemul de rezervări vor fi indisponibile intermitent între orele 10:00 - 12:00 şi 14:00 – 16:00, iar în perioada imediat următoare vor avea loc, în fiecare noapte, actualizări ale funcţionalităţilor sistemului.

„Părerea pasagerilor contează pentru noi – proiectul de modernizare IT pe care îl demarăm astăzi are ca scop îmbunătăţirea experienţei online a clienţilor noştri, prin implementarea multora dintre recomandările primite de la pasageri în ultimul an. Vreau să le mulţumesc pe această cale celor care mi-au trimis direct nemulţumirile şi sugestiile lor pe adresa oana@blueair.aero; vă rog să folosiţi cu încredere acest canal şi în continuare, pentru orice recomandare de îmbunătăţire a activităţii Blue Air.”, a declarat spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinaţie şi restricţiile de mobilitate stabilite de autorităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO