Companii

Silvicom Impex 95, companie specializată în comerţul cu produse petroliere, a avut în 2019 afaceri de 107 milioane lei, plus 20%. Profitul net al companiei a fost de 1 milion lei, în creştere cu 6% faţă de anul anterior

Silvicom Impex 95, companie specializată în comerţul...

Autor: Miruna Diaconu

28.07.2020, 17:55 171

Silvicom Impex 95, companie specializată în comerţul cu produse petroliere, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 107 milioane lei, după un avans de 20% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor publice pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Afacerile companiei au intrat pe o pantă ascendentă încă din 2015, când cifra de afaceri a fost de 49 milioane lei, astfel că în cinci ani, compania a re­u­şit să îşi dubleze businessul.

„Societatea comercială Silvicom Impex 95 a fost înfiinţată în anul 1995 având ca principal do­me­niu de activitate comerţul cu produse petroliere atât în sistem en gros cât şi în en detail“,  conform site-ului companiei, care nu a răs­puns la solicitarea ZF pri­vind planurile de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO