Companii

Silvia Sticlea preia conducerea Nestlé România, companie care devine parte a pieţei South and Eastern Europe (SEEM) a grupului elveţian

Silvia Sticlea preia conducerea Nestlé România,...

Autor: Roxana Rosu

12.01.2022, 10:59 173

Nestlé România devine parte a pieţei South and Eastern Europe (SEEM) a grupului, divizie condusă de Alessandro Zanelli, numit în funcţia de Market Head începând cu data de 1 ianuarie 2022.

Noua piaţă este formată din România, Bulgaria, zona adriatică, Ucraina şi Moldova.

Hub-ul din România va fi condus de Silvia Sticlea, prima româncă care va prelua funcţia de Country Manager la Nestlé România, după plecarea lui Leszek Wącirz în Turcia.

Silvia Sticlea s-a alăturat companiei în iunie 2001, din poziţia de Brand Manager, fiind numită, doi ani mai târziu, Group Brand Manager în cadrul diviziei de produse culinare. În 2006 a preluat o nouă poziţie la nivel central, aceea de Consumer Insight Manager, pentru ca în 2009 sa preia funcţia de Marketing Advisor. În 2012 a fost numită Business Manager al diviziei de produse culinare în cadrul Nestlé Austria, preluând apoi, începând cu 2014, un nou rol, în calitate de National Key Account Manager în regiunea Europei de Sud-Est. A fost numită apoi, în 2015, în funcţia de Business Executive Officer pentru categoria Beverages, Confectionary and Culinary România, înainte de preluarea poziţiei pe care o deţine în prezent în 2018.

“Acest rol pe care îl preiau este o onoare şi o mare responsabilitate pentru mine.  În ultimii 20 de ani în cadrul companiei am avut ocazia să mă dezvolt şi alături de echipa mea am avut oportunitatea de a arăta că suntem o piaţă importantă în regiune“, spune Silvia Sticlea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO