Companii

Siemens rămâne cu birourile în West Gate la Liviu Tudor şi se extinde

Siemens rămâne cu birourile în West Gate la Liviu...

Autor: Bogdan Alecu

27.04.2018, 00:07 1150

Siemens a semnat cu Liviu Tudor, antreprenorul care deţine birourile West Gate din Militari, pentru încă cinci ani şi a extins suprafaţa închiriată cu încă 700 mp, ajungând la 5.700 mp, potrivit calculelor ZF.

Compania germană demarase în toamna anului trecut un proces de analiză a ofertelor din piaţa de birouri, analizând inclusiv mutarea în zona centru-vest, soluţie care însă a picat. West Gate găzduieşte Siemens încă din 2008, iar contractul recent semnat va intra în vigoare în luna decembrie 2018.

„Un contract cu o durată neîntreruptă de 15 ani, în aceeaşi locatie, nu este foarte des întâlnit în domeniul imobiliar. Acest lucru validează faptul că parcul de birouri West Gate rămâne extrem de atractiv atât din perspectiva accesibilităţii, cât şi din cea a mixului de servicii pus la dispoziţie de echipa noastră de facility“, spune Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

Cea mai recentă extindere în West Gate a fost cea a Société Générale European Business Services, care după cea de-a şasea extindere consecutivă a ajuns la 17.000 mp de birouri, semnând un contract până în 2024 pentru încă 2.600 mp. În prezent în birourile francezilor lucrează 1.400 de salariaţi, iar planul lor este să ajungă la 2.000.

Genesis a anunţat construcţia unei piscine în parcul de birouri West Gate, dotată cu o pistă de alergare şi roller blading, în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro, aceasta reprezentând o premieră în cadrul unui complex de birouri din România, Genesis Property extinzând prin această construcţie gama de servicii propusă clienţilor săi.

Parcul de afaceri West Gate a deschis oficial o unitate de cazare de patru stele în cadrul parcului de birouri din vestul Capitalei, printr-o investiţie de 500 000 de euro. Această  facilitate, unică într-un parc de birouri din România, completează oferta de servicii dedicate companiilor chiriaşe şi familiilor studenţilor din campusul studenţesc West Gate Studios.

De asemenea, într-un interviu acordat ZF, Liviu Tudor declara că va extinde West Gate cu un proiect mixt, cu focus pe birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO