Companii

Sfârşit de an şi de drum pentru micii antreprenori din industria alimentară: Am rămas fără fonduri şi-mi vând fabrica, pentru că nu am reuşit să intru în supermarketuri

Sfârşit de an şi de drum pentru micii antreprenori din...

Autor: Florentina Niţu

24.12.2020, 17:15 1080

„La început vindeam către magazine din Constanţa, iar vara pe plajă, doar că s-au deschis foarte multe supermarketuri şi magazinele în care vindeam s-au închis“.

Ajunşi la capătul răbdării sau al puterii, mai mulţi antreprenori din industria alimentară, cu afaceri de 2, 3, 5 ori 10 ani, şi-au scos fabricile la vânzare pe diverse platforme online, în pragul iernii. Pentru ei finalul lui 2020, un an provocator prin prisma pandemiei de COVID-19, înseamnă şi sfârşitul drumului antreprenorial.

„Am rămas fără fonduri şi-mi vând fabrica, pentru că nu am reuşit să intru în supermarketuri. Noi avem o fabrică de 20.000 mp, în judeţul Constanţa, în bazinul hidrografic al Dunării şi are o capacitate de îmbuteliere de 4 mc/oră. La început vindeam către magazine din Constanţa, iar vara pe plajă, doar că s-au deschis foarte multe supermarketuri şi magazinele în care vindeam s-au închis. Am vrut să colaborăm cu supermarketurile, cu distribuitorii lor, dar e foarte greu pentru un mic producător să facă asta“, spune Florica Radu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO