Caută doar în titlu
Companii

Senneville din Timişoara, care realizează produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, a dat primele două francize. „În trei ani văd 50 de francize“. „Pandemia ne-a scos din zona de confort, pentru că procesul de francizare este complex şi costisitor“

David Alb, proprietarul Senneville, un business din Timişoara aflat la a treia generaţie, a dat primele două francize ale brandului unei familii de antreprenori români din industria cărnii, până la finalul anului speră să dea şase francize, iar în trei ani vede 50 de francize Senneville.

„Un prim concept este o locaţie de 40 mp, la o distanţă de maximum 100 km de Timişoara, în care investiţia totală este de 30-40.000 de euro. Dacă este depăşită această distanţă se adaugă 10-15 mp, pentru spaţiu de depozitare, congelare, pentru a fi rentabil. Prima de francizare este de 20.000 de euro, iar noi ne ocupăm de la A la Z de tot conceptul“, povesteşte David Alb.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.