Companii

Senneville din Timişoara, care realizează produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, a dat primele două francize. „În trei ani văd 50 de francize“. „Pandemia ne-a scos din zona de confort, pentru că procesul de francizare este complex şi costisitor“

David Alb, proprietarul Senneville: La finalul anului o să avem aceeaşi cifră de afaceri sau peste cea din 2019, care a fost înspre 2 milioane de euro

David Alb, proprietarul Senneville: La finalul anului o să avem aceeaşi cifră de afaceri sau peste cea din 2019, care a fost înspre 2 milioane de euro

Autor: Florentina Niţu

04.08.2020, 17:40 647

David Alb, proprietarul Senneville, un business din Timişoara aflat la a treia generaţie, a dat primele două francize ale brandului unei familii de antreprenori români din industria cărnii, până la finalul anului speră să dea şase francize, iar în trei ani vede 50 de francize Senneville.

„Un prim concept este o locaţie de 40 mp, la o distanţă de maximum 100 km de Timişoara, în care investiţia totală este de 30-40.000 de euro. Dacă este depăşită această distanţă se adaugă 10-15 mp, pentru spaţiu de depozitare, congelare, pentru a fi rentabil. Prima de francizare este de 20.000 de euro, iar noi ne ocupăm de la A la Z de tot conceptul“, povesteşte David Alb.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO