Companii

Semnal din piaţa medicală privată: MedLife aşteaptă „mişcări puternice“ şi cumpără o reţea de laboratoare de genetică

Din 2011, MedLife a bifat zeci de achiziţii naţionale şi internaţionale, integrând 73 de companii în total.

Din 2011, MedLife a bifat zeci de achiziţii naţionale şi internaţionale, integrând 73 de companii în total.

Autor: Georgiana Mihalache

04.04.2024, 10:40 4558

„Ţinând cont de mişcările puternice din piaţă aşteptate în lunile următoare, MedLife vizează mai multe parteneriate noi şi achiziţii de pachete majoritare de acţiuni“, este anunţul operatorului privat de sănătate Este unul dintre cele mai puternice semnale de extindere agresivă din ultimii ani din piaţa medicală privată MedLife are 50 mil. euro în plus la un credit din 2022, bani direcţionaţi către achiziţii Cea mai recentă achiziţie este o reţea de laboratoare de genetică, dar operatorul nu menţionează ce procent din acţiuni a preluat.

MedLife, cel mai mare operator medi­cal privat după cifra de afaceri, a cumpărat o reţea de 18 laboratoare de genetică şi centre de recoltare, Personal Genetics, consolidând astfel poziţia în acest domeniu, unul din ce în ce mai des accesat.

Grupul medical se aşteaptă la „mişcări puternice“ în piaţă în următoarele luni, de­cla­raţia dând un semnal puternic pentru strategia de extindere a MedLife. În ultimii ani, marii jucători de la vârful industriei pri­vate de sănătate au avut o strategie de extin­de­re agresivă, prin care au cumpărat busi­nessuri mai mici, create de obicei de medici.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO