Companii

Şeful „privat“ al PrioriPost a demisionat pentru că nu poate să-şi pună în practică planurile de redresare

Şeful „privat“ al PrioriPost a demisionat pentru că...

Autor: Mirabela Tiron

17.09.2013, 00:06 30
Octavian Bădescu, şeful direcţiei de servicii expres din cadrul Poştei, numit la conducere în mai anul acesta şi care vine din mediul privat, şi-a dat demisia din funcţie din cauza imposibilităţii – susţine el – de a-şi pune în practică măsurile pe care le-a gândit pentru redresarea departamentului pe care îl conducea.
 
El este şi singurul manager privat care ceruse consiliului de administraţie reducerea la minimum a părţii fixe a remuneraţiei sale lunare, la 1 euro, de la 4.000 de euro cât era în contractul de mandat, până la redresarea diviziei. „Cred că în momentul în care realizezi că măsurile şi obiectivele preconizate în planul de management nu pot fi implementate (indiferent de motive) şi va fi implicit un impact pe rezultatele asumate, ca manager este corect să reacţionezi imediat şi să iei decizii în consecinţă“, a spus el pentru ZF.
 
Bădescu, 37 de ani, este antreprenor, absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Contabilitate/Analiză Financiară. După studenţie, a predat Finanţe, Mar­ke­ting şi Managementul Organizaţiilor la o şcoală postliceală şi a demarat mai multe proiecte ca antreprenor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO