Companii

Şeful celei mai valoroase companii de stat vine la ZF Power Summit ’12

Şeful celei mai valoroase companii de stat vine la  ZF Power Summit ’12
09.02.2012, 00:03 679

Dragoş Zachia-Zlatea, directorul general al Hidroelectrica, cea mai valoroasă companie de stat, va participa la ZF Power Summit'12, eveniment organizat de Ziarul Financiar în perioada 28-29 februarie.

Într-un format unic, ZF îşi propune să-i aducă în acelaşi loc pe cei mai importanţi jucători din sectorul energetic pentru ca timp de două zile să dezbată alături de ei, dar şi de autorităţi, cele mai fierbinţi subiecte din sectorul energiei electrice, petrolului şi gazelor naturale.

Dragoş Zachia-Zlatea a preluat recent conducerea Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, anterior ocupând funcţia de director general adjunct. Zachia este un specialist al sistemului hidroenergetic fiind absolvent Facultăţii de Energetică din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti.

Hidroelectrica are un an extrem de încărcat, printre priorităţi fiind identificarea unor investitori pentru proiectul de un miliard de euro al hidrocentralei Tarniţa-Lăpuşteşti, precum şi listarea la Bursa de Valori Bucureşti.

Aflaţi mai multe detalii pe www.zf.ro/powersummit/

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO