Companii

Sefa pe comunicare de la Unilever, Alexandra Olaru, preia si HR-ul

25.05.2007, 18:11 56

Alexandra Olaru (35 de ani) a fost numita director de resurse umane al Unilever South Central Europe (USCE), aditional functiei deja detinute in cadrul companiei, aceea de director de comunicare.
Anterior numirii Alexandrei Olaru in functia de HR Director, aceasta pozitie a fost ocupata timp de cinci ani si jumatate de Valentin Pauna, care a lucrat inca din 1998 pe diferite pozitii in cadrul Unilever. Pauna a plecat in afara Unilever, dar nu a putut fi contactat pentru informatii suplimentare.
In prezent, USCE are 750 de angajati, dintre care 650 lucreaza in Romania. Departamentele comune de resurse umane si comunicare, pe care le va coordona Olaru, au impreuna 10 persoane, care ii vor raporta direct.
Olaru lucreaza de patru ani in cadrul Unilever SCE, avand o experienta profesionala de 10 ani in comunicare si afaceri publice, care a inclus lucrul pentru CEC Government Relations, Mobexpert si Nestle. Este vicepresedinte al IAA Romania Chapter si membru in conducerea Consiliului Roman pentru Publicitate.
Unilever, unul dintre principalii jucatori de pe piata de larg consum, coordoneaza de la Bucuresti regiunea Europei Centrale si de Sud, formata din Romania, Bulgaria, Albania, Macedonia, Serbia, Muntenegru si Moldova. Cifra de afaceri a companiei a fost in 2006 de 178 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO