Companii

Secom mizează pe extindere şi estimează afaceri de 20 de milioane de euro în 2017

Secom mizează pe extindere şi estimează afaceri de 20...
08.02.2017, 00:07 530

Compania Secom, specializată în importul şi comercia­li­za­rea supli­men­telor alimentare, a investit anul trecut peste 600.000 de euro în extinderea sediului administrativ, a depozitului şi în deschiderea a două magazine, iar obiectivul pen­tru acest an este să ajungă la o reţea de 13 magazine.

Businessul familiei Costea a atins anul trecut 16 mil. euro, cu 33% mai mult decât în 2015, iar pentru 2017 fa­milia Cos­tea, care controlează afa­cerea, estimează o creştere de 26%.

„La finalul lunii ianuarie am lansat un magazin în Piteşti, iar la începutul lunii martie vom deschide un maga­zin şi în Cluj-Napoca. Vom continua să avem şi anul acesta in­­ves­tiţii susţinute în marketing, ne vom axa pe dezvoltarea echi­pei, prin programe de leadership şi training, şi vom in­ves­ti în dezvoltarea infra­struc­turii IT“, a spus Lucia Costea, managing partner al Secom.

Unul dintre cele mai importante obstacole pentru Secom în piaţa de suplimente alimentare îl reprezintă pro­mo­varea agresivă a jucătorilor din acest sector.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO