Companii

Şcolile private au mutat cursurile în online şi pun la dispoziţia elevilor iPad-uri sau laptopuri pentru a participa la ore

Şcolile private au mutat cursurile în online şi pun la...

Autor: Ramona Cornea

18.03.2020, 11:42 192

Instituţii private de învăţământ precum American International School of Bucharest şi Transylvania College le-au oferit elevilor echipamentele electronice de care au nevoie pentru a folosi platforme de cursuri online.

Creşele, grădiniţele, şcolile primare şi gim­naziale, liceele şi şcolile profesionale şi-au întrerupt cursurile începând din 11 mar­tie, în contextul pan­de­miei de coro­navirus. Pentru a putea con­tinua procesul de pre­dare, şcolile private au mutat cursurile în on­line şi folosesc platfor­­me educa­ţio­na­le pre­cum Zoom şi Google Classroom.

Instituţia privată de învăţământ Ame­rican International School of Bucharest (Şcoala Americană) a eliberat fiecărui elev între clasele a I-a şi a IV-a pentru care le-a fost solicitat un IPad sau un laptop pentru a se asigura că pot continua cursu­rile online, iar elevii claselor 5 - 12 au fiecare laptop personal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO